Η εταιρική υπευθυνότητα της ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ ΑΕ βασίζεται σε μια ευρύτερη στρατηγική τοποθέτηση και προσδιορίζεται από τις δεσμεύσεις της διοίκησης έναντι των εργαζομένων, των μετόχων, των πελατών, των προμηθευτών, αλλά και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.

Τα ενδιαφερόμενα αυτά μέρη (stakeholders) αποτελούν κατά μια ευρύτερη έννοια, την οικογένεια μέσα στην οποία η ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ ΑΕ δραστηριοποιείται, εξελίσσεται και αναπτύσσεται, λειτουργώντας πάντα με υπευθυνότητα και σεβασμό.

Η ίδια πολιτική και στρατηγική κατεύθυνση αναφορικά με τα στοχευμένα προγράμματα εταιρικής υπευθυνότητας, ακολουθεί την ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ ΑΕ σε όλες τις περιοχές  στις οποίες δραστηριοποιείται, δίνοντας το στίγμα μιας εταιρείας που σε κάθε βήμα ανάπτυξης και εμπορικής εξέλιξης λειτουργεί με απόλυτο σεβασμό προς το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, αφουγκραζόμενη τις επιμέρους ανάγκες της κάθε περιοχής.

Με γνώμονα πάντα την ιδιαιτερότητα της καθεμίας από τις περιοχές  που η ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ ΑΕ δραστηριοποιείται, αναπτύσσεται ένα στοχευμένο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας ακολουθώντας τους βασικούς άξονες που ορίζονται από την Διοίκηση της εταιρίας. Οι άξονες γύρω από τους οποίους αναπτύσσεται κάθε ενέργεια, πρωτοβουλία και πρόγραμμα συνοψίζονται στους εξής:

Πολιτισμός & Αθλητισμός,

Κοινωνία & Περιβάλλον.

Κάτω από αυτή την ομπρέλα εταιρικής υπευθυνότητας η ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ ΑΕ, έχει αναπτύξει ένα πολυσχιδές  πρόγραμμα δράσεων και ενεργειών στους χώρους δράσης της  και προχώρησε σε δωρεές σε φορείς και ιδρύματα όπως:

Το γυμνάσιο Αυλώνα Αττικής

Η εκκλησία των Αγίων Αναργύρων στη Δράμα

Η εκκλησία Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Πειραιώς

Ο Σύνδεσμος επιχειρήσεων μαρμάρου Θράκης

Δημοτικό σχολείο Ηλιούπολης

Η εκκλησία Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα

Δωρεά στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Ο Μικρός Πρίγκηπας» για λογαριασμό του Γεωργίου Ιωάννου

Πανελλαδικό Συνδικάτο Χειριστών Εκσκ/κων & Ανυψ/κών Μηχανημάτων

Αναγέννηση  Δυτικής Φθιώτιδας

Γεωργιάδης Κων/νος, Αθλητικός Εξοπλισμός

Δικταπανίδης Παύλος, Αθλητικός Εξοπλισμός 

ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.
Όμιλος Εταιρειών

Κεντρικό Αθήνα:
Λυκοβρύσεως 7
14452, Μεταμόρφωση,

Τηλ: +30 210 2826825
Fax: +30 210 2856342

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΜΕΤΟΧΩΝ

Αναστασία Χαϊδά

Ικτίνος Ελλάς Α.Ε. - Επενδυτικές Σχέσεις